Wie zijn wij

Goed bouwbloed
Laat u inspireren door Bouwbedrijf Goedbloed

Wie zijn wij

Bouwbedrijf Goedbloed is een klein bouwbedrijf gevestigd in Veere (provincie Zeeland), opgericht in januari 2008 met veel ervaring. Bouwen zit de familie Goedbloed in het bloed. Vader en grootvader Goedbloed waren aannemers en zoon Goedbloed zet deze traditie voor de derde generatie voort.

Vijftien jaar lang deden we ervaring op bij aannemersbedrijven in de regio Walcheren. Daar hebben we ons gespecialiseerd in het renoveren van monumenten en verbouwingen. Het ondernemerschap bleef echter kriebelen. De ambitie en gedrevenheid om zelfstandig projecten uit te voeren, werd steeds groter. Daarom hebben we uiteindelijk de stap gezet om ons eigen bouwbedrijf op te richten. En met succes! De afgelopen vier jaar hebben we tal van projecten uitgevoerd. Het resultaat? Prachtige bouwwerken en tevreden klanten. Met name in Middelburg en Vlissingen.

Bouwbedrijf Goedbloed onderneemt op dit moment 8 jaar volledig zelfstandig en werkt voornamelijk met een gekozen team van bouw professionals die zich bewezen hebben in de afgelopen decennia. Wij kunnen concurrerende prijzen aanbieden en werken daarbij zeer efficiënt, waardoor de kosten laag blijven!

Wilt u meer informatie en of een offerte aanvragen?

Via het offerteformulier kunt u snel en eenvoudig een offerte en aanvullende informatie aanvragen.

Recente projecten

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen voor uw werkzaamheden
Wij houden erg van duidelijk afspraken

Wij hechten onszelf aan eerlijkheid

Duidelijke prijsafspraken

Goede prijs-/kwaliteits verhouding

Bouwbedrijf Goedbloed is een erkend bedrijf dat de afspraken m.b.t. de prijs nakomt. Er wordt transparant over gepraat zodat er zich geen ongemakkelijke omstandigheden voordoen.

Bouwen met kennis

Met zorg en verantwoordelijkheid

De diensten die Bouwbedrijf Goedbloed levert voor al de projecten worden en zijn met verantwoordelijkheid en kennis tot in de puntjes verzorgd.

Gewoon geen gedoe

Turnkey opleveringen

Naast het opleveren van uw nieuwe woning of aanbouw, kunt u ook alle overige zaken aan Bouwbedrijf Goedbloed overlaten. Wij bieden namelijk de bijzondere Turn-key-dienst aan.