Onze werkwijze

Laat u inspireren door Bouwbedrijf Goedbloed

Onze werkwijze

In onze werkwijze komen wij bij u langs voor een oriënterend gesprek op een tijdstip dat u het beste past. Op basis van de verzamelde informatie maken we vervolgens een offerte.

Die ontvangt u uiterlijk zeven dagen na het oriënterende gesprek. Soms is een offerte ook eerder of juist later klaar; dat is afhankelijk van de omvang van de uit te voeren werkzaamheden.

Waarom kiezen voor Bouwbedrijf Goedbloed
Voor een indruk van ons werk verwijzen wij u graag naar onze projecten pagina. Hier vind u onze lopende en gerealiseerde projecten. De meeste realisaties zijn in Middelburg, Vlissingen en andere plaatsen op Walcheren (provincie Zeeland)

Recente projecten

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?

U kunt altijd vrijblijven contact met ons opnemen of een offerte aanvragen voor uw werkzaamheden
Wij houden erg van duidelijk afspraken

Wij hechten onszelf aan eerlijkheid

Duidelijke prijsafspraken

Goede prijs-/kwaliteits verhouding

Bouwbedrijf Goedbloed is een erkend bedrijf dat de afspraken m.b.t. de prijs nakomt. Er wordt transparant over gepraat zodat er zich geen ongemakkelijke omstandigheden voordoen.

Bouwen met kennis

Met zorg en verantwoordelijkheid

De diensten die Bouwbedrijf Goedbloed levert voor al de projecten worden en zijn met verantwoordelijkheid en kennis tot in de puntjes verzorgd.

Gewoon geen gedoe

Turnkey opleveringen

Naast het opleveren van uw nieuwe woning of aanbouw, kunt u ook alle overige zaken aan Bouwbedrijf Goedbloed overlaten. Wij bieden namelijk de bijzondere Turn-key-dienst aan.